Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Noutati

Ultimele noutati din industria tamplariei uPVC

Sticla termopan, sticla tripan - ce înseamnă, care sunt diferențele

Sticla termopan, sticla tripan - ce înseamnă, care sunt diferențele

Sticla termopan adaugă un al doilea strat de protecție ferestrelor din PVC de acasă.

Până la 33% din căldură se pierde prin ramele de ferestre prost izolate și ferestrele cu geam simplu iar una dintre cele mai bune metode de a-ți izola casa este prin ferestre și uși cu sticlă termopan.

Ferestrele și ușile din PVC cu cu sticlă termopan sau geamuri dublu opresc în mod substanțial să iasă căldura din interior. Vei recupera rapid costul termopanului in banii economisiți din facturile la încălzire. Prin urmare, este o investiție înțeleaptă și, de asemenea, bună pentru mediu.

În ce fel conduc ușile și ferestrele din PVC cu geam dublu la o izolare remarcabilă?

Ferestrele cu geam dublu funcționează prin captarea aerului între două geamuri care creează o barieră izolatoare. Cel mai obișnuit beneficiu al instalării ferestrelor și ușilor din PVC este că menține căldura. Totuși trebuie să luăm în seamă și siguranță sporită, necesitățile reduse de întreținere, scăderea nivelului de zgomot din exterior și împiedicare formării condensului.

Căutați tehnologie de ultimă oră, personalizată pentru confort?

Ferestrele și ușile din PVC comercializate de Natema Plast sunt un plus remarcabil pentru orice structură. Ferestrele și ușile din PVC oferă o protecție excelentă împotriva intemperiilor, plus izolație termică care vă menține casa caldă, uscată și ferită de curenți de aer. În plus, izolația acustică remarcabilă vă va proteja casa de agitația zgomotoasă a lumii exterioare. De asemenea, pentru siguranța dumneavoastră totală, ușile și ferestrele noastre din PVC sunt compatibile cu toată feroneria standard de securitate, oferind în același timp multe caracteristici de protecție încorporate.

Ușile și ferestrele din PVC îmbunătățesc calitatea vieții... și stilul tău de viață. De ce? Este dur, puternic și un izolator natural. Prin urmare, este foarte sigur, astfel încât să vă odihniți bine noaptea. De asemenea, proprietățile sale de izolare termică și fonică vă permit să trăiți într-o atmosferă sănătoasă fără inconvenientul zgomotului.

Sticla tripan

Sticla tripan este formată de 3 foi de geam asambalte în pachete de până la 54mm  este cu aproximativ 40% mai eficient decât geamul dublu de clasa A, ceea ce înseamnă că puteți economisi și mai mult la încălzire și facturile la energie. De asemenea, îmbunătățește și mai mult izolarea fonică și aproape elimină condensul intern pe sticlă.

Caracteristicile cu avantaje directe:

  • Capabil să atingă o valoare U sub 0,8 (W/m2.K)
  • Amortizare acustică îmbunătățită
  • Menține aspectul subțire și atractiv al unui sistem complet sculptat în cadre de 70 până la 100 mm.
  • Securitate și rezistență îmbunătățite cu un plus de 12 mm în unitatea etanșă
  • Condensul geamului intern este eliminat eficient
Image
ADRESA
Str. Trandafirilor, Nr.10
Com. Valea Mare, Jud. Valcea
Email
contact(at)natema.ro
natemaplast(at)yahoo.com
Image
Telefon

+40 762 604 611
+40 791 199 888