Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Noutati

Ultimele noutati din industria tamplariei uPVC

Alegerea ferestrelor ecologice

Alegerea ferestrelor ecologice

A trăi un stil de viață mai ecologic este în creștere pentru un număr tot mai mare de gospodării în aceste zile. Iată de ce contează când vine vorba de ferestrele tale.

De ce contează ecologic

Există multe beneficii ale alegerii ferestrelor ecologice, inclusiv eficiența energetică îmbunătățită, reducerea amprentei de carbon și experimentarea unei case mai confortabile.

Eficienta energetica

Cu cât economisiți mai multă energie, cu atât cheltuiți mai puțin lunar pe utilități. Creșterea eficienței casei dvs. poate veni și cu avantaje fiscale și stimulente din partea companiei dvs. de energie. Multe companii energetice oferă reduceri la factura dvs. sau credite fiscale unice și reduceri. Creșterea eficienței energetice a casei dvs., în special cu îmbunătățiri majore precum încălzirea, răcirea, ferestrele și ușile, poate fi începutul unei vieți de economii.

Viață mai verde

Alegerea ferestrelor ecologice pentru casa ta poate reduce amprenta personală de carbon a familiei tale. Acest lucru se datorează faptului că instalarea ferestrelor ecologice în casa ta reduce emisiile de gaze cu efect de seră.

Ferestrele tradiționale cu un singur geam sunt renumite pentru că lasă căldura prețioasă sau răcirea să scape din casa ta. Se estimează că 15-22% din căldura unei case se pierde din cauza ferestrelor cu un singur geam. Când pierzi atât de multă căldură, probabil că vei mări încălzitorul cu câteva crestături sau îl vei menține pornit mai multe ore în timpul zilei. Toate aceste mici acțiuni au un impact negativ asupra amprentei dumneavoastră ecologice, ca să nu mai vorbim de facturile de utilități.

Confort mai bun

Un alt beneficiu crucial pe care îl oferă ferestrele ecologice este confortul sporit. Când ferestrele vă izolează casa mai eficient, veți culege recompensele confortabile. O fereastră cu geam dublu sau o altă opțiune bine izolată va împiedica temperatura casei dvs. să fluctueze, oferindu-vă control constant asupra temperaturii ambientale.

Și mai bine, o fereastră ecologică instalată în mod corespunzător va reduce foarte mult cantitatea de scurgeri și scurgeri pe care le experimentați în casa dvs.

Pe scurt, alegerea ferestrelor ecologice pentru casa ta este un câștig-câștig. Mărește eficiența energetică generală a casei dvs., reduce amprenta ecologică și vă menține familia mai confortabilă pe tot parcursul anului.

Diferența dintre ecologic și eficient energetic

În timpul căutării ferestrelor ecologice, mulți proprietari vor vedea termenii ecologic și eficient din punct de vedere energetic folosiți interschimbabil. Cu toate acestea, o fereastră ecologică este mai mult decât eficientă energetic.

Sustenabilitate care merge mai adânc decât ferestrele și ușile

Din păcate, există o serie de companii care încearcă să valorifice mișcarea ecologică fără a face treaba Dacă sunteți conștient de mediu și doriți să aveți cu adevărat un impact cu alegerea dvs., atunci selectarea opțiunilor de ferestre eficiente din punct de vedere energetic este doar o parte a ecuației.

La Natema Plast, credem că ferestrele ecologice reprezintă mai mult decât un produs. Am fost întotdeauna dedicați să ne conducem afacerea în mod durabil. Practicăm un management responsabil al pădurilor, maximizăm oportunitățile noastre de reciclare și adoptăm o abordare cuprinzătoare pentru încorporarea durabilității în toate produsele și serviciile noastre. Angajamentul nostru față de practicile de afaceri durabile ne oferă o perspectivă unică atunci când vine vorba de înțelegerea modului de aplicare a acestor practici în casa dumneavoastră.

Cum să știi dacă fereastra ta este ecologică

Să știi cine te ajută în călătoria ta ecologică este doar primul pas. Cealaltă întrebare pe care o răspundem cel mai adesea proprietarilor de case este: „De unde știu dacă fereastra mea este ecologică?”

Ceea ce face ca o fereastră să fie eficientă din punct de vedere energetic s-ar putea să nu fie întotdeauna cea mai potrivită pentru locuința dvs. sau pentru nevoile stilului de viață, așa că înțelegerea tuturor componentelor unei ferestre eficiente din punct de vedere energetic poate ajuta în mare măsură să alegeți ferestrele ecologice potrivite pentru familia dvs.
Ce face ca o fereastră să fie eficientă din punct de vedere energetic?
Fiecare piesă a construcției unei ferestre - rama, sticlă și componentele din interiorul geamului - toate contribuie la nivelul de eficiență energetică pe care o poate avea sau să lipsească fereastra. Din fericire, există linii directoare pentru fiecare dintre acestea și câteva organizații care au făcut treaba esențială de a evalua aceste componente pentru dvs., oferindu-vă o evaluare la îndemână la care să vă referiți atunci când faceți cumpărături.

Materiale

Calitatea materialului folosit pentru a vă crea fereastra este cheia. Ferestrele din PVC pot fi incredibil de eficiente din punct de vedere energetic atunci când calitatea materiei prime este la fel de înaltă pe cât vă puteți aștepta. De fapt, seria GreenEvolution de la Salamander, comeorcializată și montată de Natema Plast este una dintre cele mai performante serii de tâmplărie în combinația materiale eco-friendly, eficiență energetică, atenuare zgomot, preț.

O fereastră cu mai multe geamuri oferă un alt nivel de eficiență cu capacitatea de a include gaze izolante. Argonul este alegerea preferată pentru cel mai bun nivel de izolare și are cel mai mare impact asupra eficienței unei ferestre.

Sticlă

Nu toată sticla este creată egală. Ferestrele ecologice vor avea adesea un strat de sticlă cu emisivitate scăzută (Low-E). Sticla Low-E reflectă căldura înapoi în cameră în timpul iernii și o reflectă departe de cameră în timpul verii. În plus, sticla Low-E blochează majoritatea razelor UV dăunătoare ale soarelui, îmbunătățind performanța și stilul ferestrei tale.

Mai multe geamuri de sticlă dintr-o fereastră sunt, de asemenea, ideale pentru ecologia maximă. Geamul dublu este un standard de bază, dar Natema Plast oferă și ferestre cu geam triplu pentru o mai mare eficiență și control al temperaturii.

Evaluări

Pentru majoritatea proprietarilor de case, perspectiva de a afla despre ferestrele umplute cu argon, numărul de geamuri și izolația este ceva ce ar prefera să lase experților. Dacă ești tu, ai noroc. Puteți căuta două evaluări majore pentru a vă ajuta în căutarea în fereastră ecologică. Există Energy Star Rating care îi îndrumă pe consumatori cu privire la alegerile pe care le pot face pentru a economisi bani, energie și pentru a proteja mediul în timp ce lucrează la asta. În 2021, anumite serii de tâmplărie comercializate de Natema Plast au fost evaluate în categoria Cele mai eficiente.

Instalare

În sfârșit, instalarea (și izolarea) ferestrelor dumneavoastră joacă un rol important în asigurarea unei eficiențe energetice maxime în casa dumneavoastră. Când o fereastră este instalată necorespunzător, probabil că veți experimenta ceea ce se numește infiltrare a aerului (denumită mai frecvent „scurgeri” și „curenți”). Unele infiltrații de aer pot apărea în mod natural de-a lungul anilor, pe măsură ce o casă se instalează, dar golurile dintre rama ferestrei și perete trebuie evitate. Angajați o echipă de încredere și cu experiență pentru a instala și a izola corect noile ferestre ecologice.

Când sunteți gata să creșteți puterea ecologică a casei dvs., programați o consultație cu profesioniștii de ferestre de la Natema Plast. Este primul pas către obținerea unor economii mai mari, confort și durabilitate.

Image
ADRESA
Str. Trandafirilor, Nr.10
Com. Valea Mare, Jud. Valcea
Email
contact(at)natema.ro
natemaplast(at)yahoo.com
Image
Telefon

+40 762 604 611
+40 791 199 888