Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Noutati

Ultimele noutati din industria tamplariei uPVC

Cele mai bune moduri de a vă reduce factura la energie

Cele mai bune moduri de a vă reduce factura la energie

Când iarna se strecoară și sărbătorile sunt aproape, scăderea facturii la energie este deseori cea mai importantă. În acest an, pe măsură ce continuăm să petrecem mai mult timp acasă și să luptăm cu creșterea continuă a costului vieții, economisirea semnificativă a utilităților este un câștig major. Iată câteva sugestii despre cum să vă reduceți factura la energie și să păstrați mai mulți bani în buzunar!

Scăderea facturii electrice iarna

În această perioadă a anului, în climatele mai reci, costurile cu utilitățile par să crească vertiginos. Cu toate acestea, există o serie de moduri prin care vă puteți reduce factura la electricitate în timpul lunilor de iarnă.

Păstrează-ți casa cu câteva grade mai rece decât ai prefera. Ai fi surprins cât de ușor este să te adaptezi la câteva grade și cât de mult pot economisi acele două clicuri pe termen lung.
Scade temperaturile noaptea. Dacă ai casă cu etaj, creșterea căldurii de la nivelurile inferioare ale casei dvs. poate menține dormitoarele de la etajul al doilea confortabile pe timp de noapte. Profită de acest fenomen natural și coboară termostatul seara.

Înlocuiți ferestrele pentru a reduce scurgerile. Ferestrele mai eficiente instalate profesional îți vor menține căldura acolo unde îi este locul - în casă.
Desigur, dacă sunteți în căutarea unor soluții mai cuprinzătoare pentru a vă reduce factura la electricitate în lunile de iarnă, puteți gândi și mai mare. De exemplu, actualizarea sistemului de încălzire și răcire al casei dvs. la o opțiune mai eficientă energetic poate economisi mulți bani iarna și pe tot parcursul anului.

Cum să mențineți costurile la energie scăzute pe tot parcursul anului.

În timp ce iarna ne reamintește cel mai adesea cât de costisitoare poate fi deținerea unei case, ținând cont de costurile energiei pe tot parcursul anului poate avea beneficii cumulate pentru tine și pentru buzunarul tău.

Scăderea facturii de utilități poate fi la fel de simplă ca adoptarea unor obiceiuri noi, cum ar fi stingerea luminilor când părăsiți camera.

  • Deconectați televizoarele, aparatele stereo și aparatele mici de la priză atunci când nu sunt folosite.
  • Menținerea termostatului la o temperatură constantă
  • Oprirea sistemelor de încălzire și răcire atunci când vremea o permite

Cu toate acestea, dacă sunteți interesat să generați economii mai mari pe o perioadă mai lungă de timp, merită să luați în considerare o investiție pentru a vă face casa mai eficientă din punct de vedere energetic.

Investiție în eficiență energetică

Investiția în aparate, iluminat și opțiuni de instalații sanitare eficiente din punct de vedere energetic este o modalitate excelentă de a reduce consumul general de energie electrică și apă. Și acesta este într-adevăr doar vârful aisbergului eficienței energetice. Pentru a vedea cel mai mare impact asupra facturilor tale de utilități pentru anii următori, investește în îmbunătățiri eficiente energetic la casa ta.

Pentru unele familii, acest lucru ar putea însemna instalarea de panouri solare sau utilizarea surselor alternative de energie, cum ar fi vântul sau apa. Dacă sunteți în căutarea unui punct de plecare mai accesibil pentru economii pe termen lung, luați în considerare investițiile în ferestrele și ușile dvs. O fereastră sau o ușă prost instalată, sub izolată sau care nu mai este eficientă poate reprezenta până la 25% din pierderea de energie a casei tale. Acesta este un sfert din consumul de energie - și, prin urmare, un sfert din factura de utilități - care zboară pe fereastră în fiecare lună.

Trecerea la ferestre mai eficiente din punct de vedere energetic este una dintre cele mai mari investiții pe care le puteți face pentru economii pe termen lung a costurilor cu energia. Natema Plast oferă o gamă largă de stiluri și tipuri de ferestre cu suplimente eficiente din punct de vedere energetic, care facilitează scăderea facturii de energie fără a sacrifica stilul casei.

Consumul de energie și vremea extremă

În ultimii câțiva ani, climatul în schimbare a făcut mai dificil controlul consumului individual de energie. Fluctuațiile frecvente și extreme ale temperaturii fac mai dificil să „setezi și să-l uiți” atunci când vine vorba de termostatul tău. Pornirea și oprirea constantă - care necesită ca sistemele de încălzire și răcire ale casei dvs. să crească și să apeleze din nou - îi costă pe proprietari mult mai mult decât și-ar dori.

Din păcate, se preconizează că aceste modele meteorologice în schimbare și schimbări mai severe de temperatură se preconizează doar să se înrăutățească. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că costurile cu energie trebuie să crească în continuare. Mai degrabă, este vorba despre a ști cum să atenuezi impactul acestor fluctuații asupra consumului de energie al casei tale.

Modificările mici se pot adăuga, dar economiile consistente pe termen lung la costurile cu energia și facturile la utilități se reduc pentru a vă asigura eficiența casa dvs. din punct de vedere energetic de sus în jos.

Când sunteți gata să începeți, programați o consultare cu experții Natema Plast în ferestre și pentru a obține sugestii personalizate despre cum să îmbunătățiți eficiența energetică a casei dvs.

Image
ADRESA
Str. Trandafirilor, Nr.10
Com. Valea Mare, Jud. Valcea
Email
contact(at)natema.ro
natemaplast(at)yahoo.com
Image
Telefon

+40 762 604 611
+40 791 199 888