Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Noutati

Ultimele noutati din industria tamplariei uPVC

Dificultăți în aprovizionarea cu materie primă

grafic-fluctuatii-productie

Din cauza cererii foarte mare de tamplarie din PVC din piata europeana, producatorii de sisteme de profile din PVC, inclusiv SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE  se confrunta cu dificultati majore in aprovizionarea cu materie prima.

In saptamanile imediat urmatoare, pot aparea intarzieri in livrarea comenzilor si pana la remedierea acestei situatii, termenele de livrare pentru sortimentele standard se pot prelungi pana la 3-4 saptamani. In perioada urmatoare va vom tine permanent la curent cu evolutia in dinamica a disponibilitatii materiilor prime in lantul de aprovizionare.

Pentru ca aceasta situatie prezenta la nivel european se poate manifesta pe tot parcursul acestui an, companiile producatoare incerca sa contracareze acest fenomen prin investitiile in dezvoltare si inovare. Spre exemplu SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE va introduce in viitorul apropiat gama de produse cu profile Clasa A Coextrudate pentru seriile Streamline si bluEvolution 92 atat alb cat si decor. Aceste profile prezinta aceleasi caracteristici de calitate ca si profilele standard non-coex dar au avantajul ca necesita mult mai putina materie prima si se pot extruda in cantitate mai mare, astfel incat se pot produce si livra in totalitate intregul necesar de ferestre si usi cerute de piață.

.

Image
ADRESA
Str. Trandafirilor, Nr.10
Com. Valea Mare, Jud. Valcea
Email
contact(at)natema.ro
natemaplast(at)yahoo.com
Image
Telefon

+40 762 604 611
+40 791 199 888