Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Noutati

Ultimele noutati din industria tamplariei uPVC

Tendințe actuale în tâmplăria PVC și construcția de case pasive

În era tehnologiei avansate și a preocupării crescânde pentru mediul înconjurător, industria tâmplăriei PVC și a construcției de case pasive experimentează transformări semnificative. Natema Plast vă prezintă câteva dintre tendințele actuale în acest domeniu:

Showroom Natema Plast in Sibiu

Cu mare bucurie si entuziasm, Natema Plast își deschide porțile în noua locație din Sibiu.

Sticla termopan, sticla tripan - ce înseamnă, care sunt diferențele

Sticla termopan, sticla tripan - ce înseamnă, care sunt diferențele

Sticla termopan adaugă un al doilea strat de protecție ferestrelor din PVC de acasă.

Până la 33% din căldură se pierde prin ramele de ferestre prost izolate și ferestrele cu geam simplu iar una dintre cele mai bune metode de a-ți izola casa este prin ferestre și uși cu sticlă termopan.

Alegerea ferestrelor ecologice

A trăi un stil de viață mai ecologic este în creștere pentru un număr tot mai mare de gospodării în aceste zile. Iată de ce contează când vine vorba de ferestrele tale.

Cele mai bune moduri de a vă reduce factura la energie

Când iarna se strecoară și sărbătorile sunt aproape, scăderea facturii la energie este deseori cea mai importantă. În acest an, pe măsură ce continuăm să petrecem mai mult timp acasă și să luptăm cu creșterea continuă a costului vieții, economisirea semnificativă a utilităților este un câștig major. Iată câteva sugestii despre cum să vă reduceți factura la energie și să păstrați mai mulți bani în buzunar!

Ce este sticla Low-E și ce o face eficientă din punct de vedere energetic?

Ce este sticla low-e si cum face o fereastra eficienta energetic

Când vine vorba de ferestre, tipul de sticlă pe care îl alegeți este un aspect critic. Experții estimează că 70 la sută din pierderea de energie are loc la ferestre și uși și că 90 la sută din pierderea de căldură la ferestre are loc prin geam.

condens pe geamuri

Ce este condensul si cum scapam de el

La fel ca un pahar rece de limonadă într-o zi de vară, condensul are loc atunci când temperatura de pe o parte a paharului este drastic diferită față de temperatura de pe cealaltă parte a paharului. În timp ce condensul pe ferestre poate fi frustrant, creând o estetică neplăcută și estompând priveliștile de afară, de obicei nu este îngrijorător. Și vestea bună este că puteți minimiza sau preveni condensul pe ferestre cu câteva soluții ușoare.

Dificultăți în aprovizionarea cu materie primă

Dificultăți în aprovizionarea cu materie primă

Din cauza cererii foarte mare de tamplarie din PVC din piata europeana, producatorii de sisteme de profile din PVC, inclusiv SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE  se confrunta cu dificultati majore in aprovizionarea cu materie prima.

Image
ADRESA
Str. Trandafirilor, Nr.10
Com. Valea Mare, Jud. Valcea
Email
contact(at)natema.ro
natemaplast(at)yahoo.com
Image
Telefon

+40 762 604 611
+40 791 199 888