FAQs

Cele mai frecvente intrebari referitoare la tamplarie

Natema Plast este companie de top în domeniul proiectării și montajului de tâmplărie din PVC și aluminiu, având echipe de specialiști cu peste 15 ani de experiență în domeniu. Ne-am dedicat să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de tâmplărie, astfel încât să poată beneficia de confortul și siguranța de care au nevoie în propria lor casă.

Avem o gamă largă de produse de tâmplărie, de la cele mai cunoascute mărci, care sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și eficiență energetică. Fie că sunteți în căutarea de tâmplărie din PVC sau aluminiu, vă putem ajuta să găsiți produsul potrivit bugetului și nevoilor dumneavoastră.

În plus, suntem mândri de serviciile noastre profesioniste de montaj, apreciate constant de clienții noștri în recenziile și testimoniale pozitive, astfel încât puteți fi siguri că tâmplăria dvs. va fi instalată corect și în cel mai scurt timp posibil.

Vă stăm întotdeauna la dispoziți pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le aveți cu privire la produsele sau serviciile noastre. Ne dorim să vă ajutăm să luați decizia potrivită de achiziționare a tâmplăriei, astfel încât să puteți avea parte de beneficiile sale pe termen lung.

Image
Termopanul este un tipul de vitraliu sau geam format din două foi de sticlă care sunt etanșate ermetic cu ajutorul unei baghete din aluminiu sau PVC, sigilat cu un adeziv sintetic. Între cele două foi de sticlă este creat un spațiu de aer sau gaz inert, cum ar fi argonul, pentru a îmbunătăți izolația termică și fonică. Acest spațiu este denumit și cameră de aer sau de vid.

Termopanele sunt folosite în special pentru a reduce pierderile de căldură și pentru a izola fonic interiorul clădirilor, permițând astfel reducerea consumului de energie pentru încălzire și climatizare, precum și creșterea confortului acustic. Ele sunt folosite atât în construcții civile, cât și în industrii precum cea a automobilelor, unde sunt utilizate ca geamuri termopan pentru a reduce zgomotul și a crește eficiența energetică.
SHOWROOM RM VALCEA

Bvd. Tudor Vladimirescu, Nr.30, Bl.4
Ramnicu Valcea, jud. Valcea

Email
contact(at)natema.ro
natemaplast(at)yahoo.com
SHOWROOM SIBIU

Calea Surii Mari, Nr.18
Sibiu, jud. Sibiu

Email

sibiu(at)natema.ro
natemaplast(at)yahoo.com

Image
Telefon

+40 762 604 611
+40 791 199 888